Compex SP 8.0

Kód: 801.000034
Akce
Značka: Compex
ZDARMAZDARMA 27 990 Kč
Compex SP 8.0
27 990 Kč 25 990 Kč 21 479 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024

Ten nejdokonalejší svalový stimulátor od firmy COMPEX.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SP8_style

Compex SP 8.0 je dokonalý společník všech co míří za nejvyššími sportovními metami. Masér, fyzioterapeut i rehabilitační odborník v jednom.

Specializované procedury zvýší vaši sílu a vytrvalost, pomohou rychleji zregenerovat, snáze relaxovat, zotavovat se po trénikových jednotkách, obnovit svalovou hmotu po zranění či tréninkovém výpadku, tišit bolest svalů a úponů, urychlit rehabilitaci.

Compex je neocenitelný pomocník doma i na cestách, kde v pohodlí svého pokoje se můžete účinně připravit na další tréninkovou jednotku či absolvovat privátní posilovací trénink.

Model COMPEX SP 8.0 je určen pro sportovce, kteří naplno propadli výkonostnímu sportu a vyžadují dokonalou péči o svoje tělo a svaly. Obsahuje 40 přednastavených programů. Bezdrátové provedení dopřává naprostou volnost pohybu. Před zahájením jednotky prozkoumá Vaše svaly pomocí patentované technologie Muscle intelligence™ a nastaví optimální parametry. Tak je dosaženo maximálního účinku a zaručena naprostá bezpečnost všech programů. Na rozdíl od modelu SP 6.0 intenzitu regenerační a tréninkové jednotky nastavuje zcela automaticky a dále ji optimalizuje i v průběhu cvičení. 8mi patentovanými MI-Sensory v každém modulu tak zabezpečuje 100% efektivitu práce s každým svalem. Barevný LCD display zobrazuje detailní informace o jednotlivých programech včetně doporučeného umístění elektrod a optimální polohy při stimulaci.

Vědecké studie dokazují, že COMPEX pomocí patentovaných 20ti minutových svalových elektrostimulací umožňuje navýšit silové dispozice o 27%, výbušnost o 15%, zvýšit objem svalu o 8% či snížit množství laktátu a odpadních metabolitů ve svalech typicky o 25%.

 

PROGRAMY

Posilování
Vytrvalost, Odolnost, Síla, Výbušná síla, Všeobecný trénink, Stabilizace trupu, Svalová hypertrofie, Tvorba svalů, Zahřátí svalů, Okysličení, Kompenzace, Prevence zvrknutí kotníku, Posílení

Úleva od bolesti
Úleva od bolesti TENS proudy, Snížení svalového napětí, Bolest svalů, Bolest krční páteře, Bolest zad, Tendinitis, Těžké nohy, Prevence křečí, Vystřelující bolest, Epikondility

Rehabilitace
Svalová atrofie, Posílení

Regenerace / Masáže
Regenerace po tréninku, Regenerace po závodě, Relaxační masáž, Snížení svalové bolesti po zátěži, Oživující masáž

Fitness
Zpevnění paží, Posílení stehen, Tvarování břišních svalů, Zpevnění břišních svalů, Tvarování hýždí, Budování Prsních svalů, Bicepsu, Ramen, Síla těla, Lymfatická drenáž

 

OBSAH BALENÍ

Ovládací jednotka, 4 moduly, dokovací stanice, nabíječka, náhradní elektrody (16ks), přepravní pouzdro, USB kabel. K přístroji poskytujeme podrobný český manuál a on-line poradenství, standardní 2-letou záruku s možností jejího prodloužení o 1 rok.

 

ZÁRUKA NEJLEPŠÍCH CEN

Jako exkluzivní partner značky COMPEX pro Českou a Slovenskou republiku Vám spolu s našimi partnery zaručujeme u všech výrobků a příslušenství plnou COMPEX záruku, servis a poradenství v českém jazyce včetně nejlepší ceny. Pokud jste přesto narazili na výhodnější cenovou nabídku, neváhejte nás kontaktovat rádi Vám vyjdeme vstříc.

 

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Technologie  Bezdrátová 
Funkce svalové inteligence MI-scan, MI-autorange, MI-tens, MI-action na 4 modulech
Připojení na web Ano
Vytváření cílů Ano
Upload historie Ano
Počet programů 40
Počet kanálů
Displej Barevný 
Napájení 220V/120mA
Doba nabíjení cca 2h

 

 

POROVNÁNÍ PŘÍSTROJŮ

Compex_comp_chart

Compex_comp_chart_2

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Svalové stimulátory
Záruka: 2 roky
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RP Avatar autora | 3.11.2021
Je brzo na celkové hodnocení, mám ho necelý týden ale zatím jsem nadšen z toho co to umí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:


Švýcarská firma Compex, světová jednička ve výrobě elektrostimulátorů, synonymum pro svalovou elektrostimulaci a rehabilitaci. Špičkové výzkumné týmy, které se na vývoji produktů Compex podílí, dosáhly velmi  přesného, účinného a bezpečného zacílení účinků elektrostimulace a právě proto jsou výrobky Compex pověstné svojí kvalitou a spolehlivostí. Elektroterapie se stala nedílnou součástí rehabilitačních plánů a je uznávanou metodou jak ve světě medicíny tak sportu. Prokazatelné účinky svalové elektrostimulace jsou využívány s výhodou jak při svalové regeneraci, rehabilitaci, zlepšování výkonnosti, kondice, prevenci zranění tak při odstraňování únavy a bolestivosti svalových tkání. Její možnosti jsou opravdu nesmírné a v mnohých směrech neexistuje dnes účinnější, levnější a pohodlnější metoda než právě elektrostimulace pomocí přístrojů fimy Compex.